KONGELFS-NYHETER

SAVE THE DATE!
21 april 2018 arrangeras Fästningsholmens dag.

En rolig dag för hela familjen med aktiviteter och säsongsöppning på Bohus Fästning (Årets turistmål 2017).

På Gästgifveriet har vi öppet hus för den som vill se hur det ser ut i rum och lokaler. Kafé Kongelf har öppet och serverar härproducerad fika och givetvis har vi fyllt upp glassfrysen med ekologisk glass. Mer info kommer inom kort!
Läs hela inlägget »

Har ni funderat på att gifta er men inte gjort slag i saken?
Passa på 2 juni 2018 då Bohus Fästning arrangerar drop-in-vigslar! Läs mer här: https://www.bohusfastning.com/sv/kalendarium/drop-in-vigsel-2/

Denna dag serverar vår egen restaurang "Kafé Kongelf" en särskilt framtagen bröllopsmeny. Välj hela menyn eller tvårätters med eller utan välkomstdrink. Matsalen rymmer upp till 30-35 personer. Det går i mån av plats att boka bord för bara er två eller upp till 35 personer.  Ju tidigare ni bokar dest större chans är det att vi kan ta emot er! Förboka senast 21 maj.

Det mesta vi serverar är både laktos- & glutenfritt! Fråga gärna efter mer information om någon i sällskapet har intoleranser.


 

BRÖLLOPSMENY
18*06*02

Välkomstdrink
Bubbel med säsongens
Fruktspett 55:-
*
Förrätt
Krämig Räkbakelse med handpillade Räkor 89:-
*
Varmrätt
Smördegsinbakt Lax med Ingefärsyoghurt,
Hasselbackspotatis & Fänkålssallad 179:-
*
Dessert med kaffe
Italiensk Jordgubbspannacotta serverad med
färska Jordgubbar & Chokladcréme 79:-

Smaksatt bordsvatten ingår. Önskas annan dryck
tillkommer detta.
Drycker:
ekologisk läsk 29 kr, lättöl 30 kr, ekologisk juice 35 kr

Läs hela inlägget »
Kära kunder, vänner och följare i sociala medier!
 
T om 28 mars har Kafé Kongelf fortsatt endast öppet mot förbokning.
Vår plan var att öppna igen den 22 januari men vi måste nu pga av oförutsedda omständigheter såväl som lågsäsong/liten efterfrågan skjuta fram säsongspremiären en tid. Bl a håller vi just nu på att rekrytera fler duktiga medarbetare då vi under hösten/vintern varit (och ännu är) kraftigt underbemannade.

Har du dokumenterad branschkunskap och ett brinnande intresse för gluten- och laktosfri matlagning?
Vi behöver dig! Obs! För att söka jobb hos oss måste du vara minst 20 år (självständigt arbete på sena kvällar förekommer) och ha någon form av utbildning/erfarenhet från restaurangbranschen.

29 mars – 2 april har vi öppet för Påsk på Gästgiveriet då vi erbjuder påskbuffé a la Kongelf och aktiviteter för hela familjen. Mer info om påskens evenemang och hur du bokar bord och/eller weekendpaket hittar du här.

Har du köpt en fikadeal via LetsDeal och ännu inte hunnit besöka oss?
Vi förlänger tiden på dealen så den gäller t om 30/6. Har du frågor kring detta är du välkommen att ringa 0303-18900 för mer information.

Har du vunnit en tävling eller gett bort fikapresentkort i julklapp?
Vi förlänger tiden även för er så att det gäller resten av året. Har du frågor kring detta är du varmt välkommen att ringa 0303-18900 eller mejla till hej@kafekongelf.se.
Läs hela inlägget »

följ oss på instagram

20

Kommer ni ihåg ”lördagsnöjet” när vi höll på att tapetsera? Nu är vårt nästa hyrkontor klart för uthyrning! Tyvärr inga bilder på den magiska utsikten för det var mörkt ute när vi tog bilderna, så det får vi visa en annan dag! #coworking #coffice@kongelf #bokaonline #kafekongelf #coffice #kontorsplatser #jobbahososs #flexplatser #konsult #frilansa #kreativmiljö #norragöteborgsgränsen #kungälv #entreprenörer

...och på facebook

Kungälvs Gästgifveri
Färjevägen 2
442 31 Kungälv

Tfn: Kafé Kongelf 0766-264001
E-post hej@kafekongelf.se
Aktuella öppettider hittar du här

Tfn reception 0303-18900
E-post: frontdesk@vaghals.se
www.kongelfsgastgifveri.se