Foto: Nouna Andersson

Vigselplatser

I Kungälv är mysfaktorn hög och oavsett om ni vill ha ett stort eller litet bröllop finns mycket att välja på. Här finns traditionella såväl som ovanliga vigselplatser. Vad sägs om historiska borgar, vackra kyrkor, lummiga trädgårdar, havsnära miljöer eller kanske bara ett enkelt kapell?
 

Bohus Fästning

Bohus fästning är en stor anläggning, och det finns utrymmen både under tak och i det fria. De mest populära platserna för vigsel är inne i tornet Fars Hatt samt i Ryssvalven, men du är välkommen att hitta din egen favoritplats! Läs mer på www.bohusfastning.com.

Vid nordre älvs strandkant

Vår anläggning ligger vackert intill Nordre Älv. Precis vid vattnet har vi ett stort avskilt gräsområde som kan fungera såväl som vigselplats som festområde för större partytält. Prata med vår personal om prisuppgift och hur det fungerar rent praktiskt så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda!
 

Rådhuset

Beläget på Gamla Torget i Kungälv intill Kungälvs Kyrka och ett stenkast från Våghals Turistcenter.
I Rådhuset får maximalt 30 personer vistas samtidigt.
Bokning sker via Medborgarservice,
telefon 0303-23 80 10.

 

kungälvs kyrka

Kungälvs kyrka är en barockkyrka i trä från 1679. Tack vare dess välbevarade helhetsskick räknas kyrkan som en av de mest intressanta kyrkorna från den tiden i landet. Kyrkan ligger mittemot Rådhuset på Gamla torget, på kort avstånd från Våghals Turistcenter.

Mer information och bokning