Vanliga frågor

Hur många platser har restaurangen?
SVAR: Matsalen rymmer ca 30-40 personer (beroende på möblering och typ av tillställning) och loungen (i direkt anslutning) ca 15 personer.

Kan man boka bara festlokal?
SVAR: Nej, tyvärr. Sedan vi öppnade Kafé Kongelf har vi egen verksamhet i lokalerna. Det innebär att alla måltider/arrangemang beställs via oss. För mer information om priser och menyer vänligen kontakta oss.

Får vi ta med egen alkohol?
SVAR:  nej, vi har egen verksamhet i lokalerna numera och den möjlighet finns dessvärre inte kvar. Än så länge har vi tillstånd för att servera folköl men har för avsikt att söka tillstånd för fullständiga rättigheter under början av 2020.

Ingår det sänglinne och slutstädning av sovrum när man bokar hela huset?
SVAR: Ja, sänglinne ingår till alla ordinarie bäddar. För extrasängar tillkommer kostnad enligt ordinarie prislista.

Ingår frukost?
SVAR: Det beror på hur och var du bokat. Kontakta receptionen för mer information.

Får man ta med sig hund?
SVAR: Gäster som har hund med sig kan i mån av plats boka logi i våra stugor och särskilda hundrum. Obs! Detta måste förbokas.

Om du besöker kaféet/restaurangen är din hund alltid välkommen på vår uteservering. Små hundar som får plats i knäet får följa med in i kaféloungen, dock ej i matsalen då vi måste kunna erbjuda hundfria platser för de gäster som är allergiska eller hundrädda.

Hur långt innan måste man boka för bröllop?
SVAR: Det är näst intill omöjligt att svara på den frågan. Men var gärna ute i god tid. Vissa väljer att boka upp sitt favoritdatum med flera års varsel, andra bokar några veckor innan. De helger som är populära rent generellt för bröllop brukar bokas upp snabbt, vinterfester är lättare att boka med kort varsel. Vill du boka en konferens på en vardag är det generellt sett lättare att boka med kortare varsel. Dock har vi många affärsgäster som bor hos oss varför det ändå kan vara en god idé att vara ute i god tid.

Kan jag preliminärboka hela huset inför en fest som jag planerar?
SVAR: Ja, du kan preliminärboka en period enligt ö k med personal. Beroende på hur tidigt du är ute eller tid på året kan villkoren variera. Fråga om vad som gäller för just din bokning.