Hyr hela huset

Vad sägs om att ha ett stort sekelskifteshus alldeles för sig själv under ett dygn eller en helg? På Fästningsholmen, mitt emot anrika Bohus Fästning i Kungälv, ligger Kongelfs Gästgifveri som idag inrymmer nyrenoverade rum för övernattning, och festvåning.

loading...

Hyr-hela-huset-konceptet är ett perfekt alternativ för dig som kanske fyller år och vill samla hela släkten till ett stort kalas. Eller för er som planerar ett överraskningsbröllop eller för er som vill samla klassen 20 år senare.

Det är precis lika smart för dig som arrangerar konferenser och som söker ett alternativ till de stora hotellen. På Kongelfs Gästgifveri blir ditt evenemang inramat av den personliga prägeln och den fantastiska atmosfär som huset såväl som Fästningsholmen erbjuder.

I grundkonceptet ingår:

 •  5 dubbelrum och 2 familjerum med sammanlagt 19 ordinarie bäddar.
  Sänglinne och slutstädning är inkluderat i priset
 • Möjlighet finns att boka fler rum/stugor mot tillägg
  (vi har ytterligare 20-25 bäddar)
 • Tillgång till veranda, ca 45m2, med utsikt mot Bohus Fästning
 • Tillgång till huvudbyggnadens duschar/toaletter
 • Gratis WIFI
 • Möjlighet till plats för ceremonier (vigslar, dop etc)
 • Möjighet att boka restaurangen (kostnad för mat & dryck tillkommer)


Pris: 10 000 kr/dygn

Priset är angivet inkl moms och gäller hela året med undantag för perioden 1 juni - 31 augusti samt under högtidsdagar/storhelger. Om du t ex vill boka på  julafton eller nyårsafton vänligen kontakta oss för mer information och prisuppgift.

Tillval lokaler:
Konferenslokal på tredje våningen (OBS! Ej hiss) 2500 kr/dag

Restaurangtjänster köper ni in via oss. Fråga efter menyförslag.
Då vi har restaurangverksamhet med tillhörande tillstånd i huset kan vi tyvärr inte hyra ut enbart festlokaler eller erbjuda möjligheten att ta med egen mat/dryck.

Vill ni boka tårta samarbetar vi med Jox by Mathilda som även har ett stort utbud av laktos- och glutenfritt.

Boka visning

Om du har möjlighet rekommenderar vi att du gör ett besök hos oss för att själv se vilka möjligheter som finns. Tänk bara på att höra av dig innan så att vi har personal på plats med möjlighet att visa dig runt. Kommer du oanmäld är risken  stor att vi inte kan visa upp rum då vi har gäster som bor där för tillfället. Kontakta receptionen på frontdesk@kongelfsgastgifveri.se  eller via telefon 0303-18900 så hittar vi en tid som passar dig!
 

Följ oss på facebook

Bra läge!

Kungälv och Kongelfs Gästgifveri är beläget ca 15 km norr om centrala Göteborg. Om du åker buss från Nordstan /Centralstationen tar det ca 20 min, med bil kör du hit på en kvart. Från Landvetter flygplats tar bilresan 45 min.
 

Vi hade vårat bröllop hos er för snart 2 år sen och det blev så otroligt bra. Vi fick ett "slottsbröllop" i budgetklass och de allra flesta av våra gäster tyckte att det var ett av dom bästa dom varit på. Mycket berodde på hela inramningen och lokalen. Vi kommer alltid vara tacksamma för den möjligheten ni gav oss trots att mina nerver stundtals var på utsidan.

Hälsningar Madeleine

Vanliga frågor

Här har vi samlat information kring vanligt förekommande frågor. Läs mer här!

Om Kungälv

Mer information om Kungälv och vad som finns att uppleva häromkring finns på föjande länkar:

Södra Bohuslän Turism
Officiell besöksguide

Kungälvs Kommun