Välkommen till Kafé Kongelf

Välkommen till Kongelfs Gästgifveri & Kafé! Du hittar oss på Färjevägen 2 på Fästningsholmen i Kungälv. Här erbjuder vi ett matutbud fritt från halvfabrikat, vitt mjöl och raffinerat socker. Vi bakar och lagar nästintill allt själva och våra menyer är baserade på naturliga råvaror. De produkter vi köper in som är färdiga är noga utvalda från hållbara leverantörer. Vi har många laktos-och glutenfria alternativ samt använder oss bara av riktigt smör och ägg från frigående höns.

Välkommen till kafét där allt är lika gott som på andra ställen - bara lite snällare för din kropp och för vår natur.

Kafe Kongelf är en del av nyrenoverade Kongelfs Gästgifveri som ligger vid foten av Bohus Fästning.  Anläggningen ligger i den södra delen av Kungälv, bara 15 min norr om Göteborgs Centrum.  Det vackra huset vi håller till i är från 1881 och var en gång i tiden stadens folkskola. Vårt kafé har 45-50  sittplatser inomhus och på sommaren har vi en härlig veranda med ytterligare 25 platser.

Vid 1600-talets början flyttades Ny-Kongelf hit till Fästningsholmen på Christian IV befallning. På den tiden bodde det ca 500 personer i staden. Här på holmen fanns också sedan 1681 ett gästgiveri som sedan flyttades till det nya torget där vår granne Fars Hatt nu ligger.  Nu, flera hundra år senare har Fästningsholmen återigen fått ett gästgiveri och du är hjärtligt välkommen hit!
 


ALLMÄNNA ÖPPETTIDER
Lördagar 8-19
Söndagar 8-16

Övriga tider mot förbokning
Välkommen att boka på
tfn 0303-18900

Välkommen!

KORT OM KONGELF

Kongelfs Gästgifveri & Kafé
ligger på Färjevägen 2 i Kungälv, vid foten av Bohus Fästning.

Kolla gärna i vårt kalendarium för information om vad som händer hos oss framöver. Det är mycket roligt på gång!

Aktuella öppettider hittar du här

För garanterad plats och bästa service är du varmt välkommen att förboka ditt besök.
 
 

Kongelfs Gästgifveri
Färjevägen 2
442 31 Kungälv

Se våra öppettider här.
www.kongelfsgastgifveri.se

Tfn reception 0303-18900
E-post: frontdesk@kongelfsgastgifveri.se